Reelyse

Bij REELYSE.COM vindt je alles over beauty-, fashion- en lifestyle. Naast de functie van webshop is de site een online platform met een blog, nieuws, trends en de laatste tips&trucs over beauty, fashion en lifestyle voor vrouwen. De website –en shop is nu online!

HOWDO Creative Direction heeft de naam en identity en het nieuwe online platform REELYSE.COM ontwikkeld. De identity is gebaseerd op de 3 pijlers: beauty-, fashion- en lifestyle. Iedere discipline heeft een eigen beeldmerk/icoon die samen over elkaar heen vallen en zo samen het (interactieve) REELYSE logo vormen.

Reelyse Stationary

De ervaring bij het ontvangen van een pakket met items is erg belangrijk en zorgt voor een positief gevoel en moedigt aan om opnieuw te bestellen bij de webshop. HOWDO bouwde het positieve gevoel van de website verder uit naar een functionele stationary, waaronder een with complimentscard waarop altijd een persoonlijke boodschap geschreven wordt.

WOO Commerce

In de website van reelyse.com is WooCommerce geïntegreerd. Een zeer gebruiksvriendelijk online webshop platform wat gemakkelijk uit te breiden is met extra functionaliteiten.

iDeal

Al het betalingsverkeer wordt afgehandeld via iDeal. WooCommerce leent zich uitstekend om deze techniek in te verwerken. Het bestel proces van de reelyse.com webshop is dan ook volledig geautomatiseerd.

Blog

Door dit online blog te koppelen aan verschillende social media wordt de wereld van Reelyse tastbaarder en de site meer dan enkel een webshop. Reelyse is een online plaats waar je steeds terug wilt komen voor het laatste nieuws op het gebied van Beauty, Fashion & Lifestyle.