iFit Benelux

MoveToLive is Europa’s grootste leverancier van fitnessoplossingen en is exclusief distributeur van een tiental fitnessmerken waaronder iFit die allen bekend staan om hun hoge kwaliteit, innovatief vermogen en gebruiksvriendelijkheid.

MoveToLive biedt unieke marktconcepten en professioneel advies op het gebied van verschillende fitnessoplossingen voor fitnesscentra. Naast het leveren van totaalconcepten, fitness-oplossingen en -apparatuur vermarkt MoveToLive ook hun tweedehands fitness apparatuur.

HOWDO Creative Direction heeft diverse actiemarketing uitingen en de website voor fitness magazijn voor MoveToLive ontwikkeld.

Ultimate Dealdays

Jaarlijks organiseert Movetolive de Ultimate Deal Days. Howdo stak het event in een nieuw fris jasje en ontwikkelde verschillende printuitingen en een online Facebook actie campagne.

Fitnessmagazijn.com

Fitnessmagazijn.com is dé online verkoopsite voor gebruikte fitness apparatuur. Zoek op type of merk en bekijk de laatste deals. Howdo ontwikkelde de naam, de gehele uitstraling en website van deze online marktplaats voor gebruikt fitness apparatuur.