Cafe Hart van Brabant

In bourgondisch ’s-Hertogenbosch, onder de rook van de Sint-Jan ligt het Hart van Brabant. Sinds 1953 proef je hier de kunst van het ongecompliceerd levens- genieten. Van culinaire hoogstandjes op je bord tot topkwaliteit in je glas. Je voelt je thuis in ’t Hart, op al die gewone en bijzondere momenten in je leven!

HOWDO Creative Direction is sinds haar oprichting creatief partner van het Hart van Brabant. Onlangs heeft HOWDO een complete restyling van het Hart van Brabant verzorgd. Een nieuw logo, nieuwe uitstraling, fotografie en een nieuwe website.

Menuzine

Belangrijk onderdeel van de restyling van het Hart van Brabant was een nieuwe menukaart. Hiervoor heeft HOWDO het ‘Menuzine’ ontwikkeld. Menukaart en magazine in één! Het Menuzine biedt naast de menukaart ruimte voor advertenties van leveranciers, achtergrondartikelen, een evenementenkalender, specials en recepten. Een lust om te lezen!

Cafe Hart van Brabant Online

Een strakke en overzichtelijke website die de beleving bij Café Hart van Brabant uitstraalt.  Een website met standaard functionaliteiten die belangrijk zijn voor ieder horecabedrijf groot of klein.

Oeteldonk houdt oe jong

2012

Oeteldonk ’n lèkker gevûûl

2013

Oeteldonk laot oe zweve

2014

Oeteldonk ge schittert

2015

Dè’s écht Bosch

2016

6 Maart: Op(de)tocht

2016